keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Palautusta ja Neurosonic hommia!!!

Tervist!!

Tässä osiossa käsittelemme rentoutusta ja palautumista! =)
Asiallisuus sikseen ja aiheeseen eiks nii?

Tässä viime viikkojen aikana olen käynyt tutustumassa erääseen erittäin mielenkiinotiseen juttuun liittyen palautumiseen ja rentoutumiseen. Niitä kun tarttis vaalia tässä bodailun ihmeellisessä maailmassa. Kovan reenin vastapainona on syytä panostaa myös palautumiseen ja se ei aina oo optimaalisin juttu maata tyyliin vatta pystyssä sohvalla ja parin tai kolmen tunnin välein kauhoa riisiä sekä kanaa leipäläpeen. Toki sekin käy jos oikeen laiskottaa mutta onko se se juttu, mun mielestä ei ole. Pieni kävely lenkki ei tee todellakaan pahaa palauttavana, eikä siinä tartte pelätä että kalorit liiaksi kuluu ja lihakset ne vaan katoaa kuin pieru sharan hiekkamyrskyyn. ;) Tosin, joskus itse myös ajatteliin juuri näin!! =D

Putkirullailuun ja pallojen kanssa telmimiseen kannattaa kanssa oikeesti uhrata aikaa, vaikka se ei hierontaa vastaiskaan niin on sillä hyvät vaikutukset lihashuollon kannalta ja palautumiseen. Itse käytän rullaa ja palloja lähes joka ikinen päivä nykyään, ei oo vielä mikään paikka menny rikki niin ei kannata odotellakkaan sitä että jokin hajoaa laiminlyötyjen huoltohommien takia! Hieronta oleellisesti kuuluu myös kuvaan säännöllisesti meikäläisellä, joskus aiemmin offeilla en käynyt kuin kerran 2kk tyylillä, tää uusi aktiivinen tyyli on huomattavasti parempi! =)

Mihin tuossa otsikossa viittasin niin olin testaamassa Samasaraa/ mielihyvää huoneessa Neurosonic laitetta, tuolia, divaania ja patjaa. Rehellisesti sanottuna olen hyvin, hyvin kyyninen tällaisten juttujen suhteen mutta kun kaveri salilta sitä ehdotti niin aattelin että koitetaan. Itselläni tulee esim. reidet säännöllisesti todella kipeiksi reenistä, varsinkin takareidet vaikka en reenaakkaan niin kovaa että oksentaisin kesken jalkareenin mutta kipeiksi ne kyllä tuppaa tulemaan. Menin siis juuri optimi aikaan testiin kun olin ne reenannu edellisenä päivänä ja ne olivat hyvin kipeät. Siinä pistettiin ukko nojatuoliin ja palauttava / rentoutava hoito päälle...40min...parit nukahdukset...herääminen. Olo ei ollut mitenkään erilainen paitsi rentoutunut. Seuraavana päivän ihmetytti että missä kaikki reisien kivut ovat, tämä siis oikeesti toimii!!! Nyt olen käynyt pari kertaa vielä uudelleen ja lamput sammuu joka kerta kun olen hoidossa! Tämä tulee kyllä itselleni jäämään ohjelmaan, se on nopea ja tehokas, ei siis vaadi paljon aikaa ottaa hoito! Hoitoja on vaikka mitä erilaisia ja niistä saat paremman tiedon tutustumalla sivuihin taikka käymällä paikanpäällä. Turussa huone sijaitsee Verkahovissa ja osoite on Verkatehtaankatu 4, Turku.

Tuosta linkistä pääset tutustumaan mitä on tarjolla tuolla mielihyvä huoneella! Siellä on paljon kaikkea!
Samsaraa, mielihyvää!

Tässä hieman kuvaa paikanpäältä:

Iloinen asiakaspalvelija!!
Lepotuoli
Divaani




 

Suosittelen käymään ja testaamaan tuon homman, siitä on apua todella moneen vaivaan ja vapinaan, paikanpäällä oleva henkilökunta kertoo kaiken mahdollisen hoitoihin liittyen! 




Palautunein terveisin:
-Antti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti